Nationalparkguider søges

Nationalpark Mols Bjerge søger otte timelønnede formidlingsildsjæle til at guide ved Kalø Slotsruin, Besøgscenter Øvre Strandkær, Maltfabrikken og MarineLab ved Vibæk Strand

Nationalparken ønsker at give områdets beboere, gæster og turister en god og lærerig oplevelse, når de besøger en af vores formidlingsstationer. Derfor ansættes otte guider til at formidle naturen og kulturhistorien i Nationalparken. De skal desuden formidle mere generelle forhold som Nationalparkens status og indhold samt arrangementer og oplevelser i området. Endelig skal nationalparkguiderne bidrage til arbejdet med at markedsføre sommerens oplevelser, bl.a. ved at indtaste på nationalparkmolsbjerge.dk/de/eng

De fire lokaliteter ønskes bemandet seks timer dagligt alle ugens dage i hele perioden.

Vagterne fordeles imellem to til tre personer pr. lokalitet, svarende til ca. 20 timer om ugen pr. person.  Derudover vil der være mulighed for at deltage i forskellige andre formidlingsarrangementer.

Nationalparksekretariatet afholder faglige introduktionsdag, som er en del af ansættelsen.

Profiler

Vi søger udadvendte, positive personer, der brænder for at formidle, gerne med erfaringer fra lignende levende formidlingsopgaver med stor publikumskontakt. Gode sprogkundskaber er en fordel. Der forventes en bred faglig basisviden inden for natur- og kulturhistorie.

Ansættelse

Der er tale om tidsbegrænsede timelønnede ansættelsesforhold. Arbejdsgiver: Nationalpark Mols Bjerge, Jagtslottet, Grenåvej 12, 8410 Rønde.

Arbejdssted: Fire lokaliteter i Nationalpark Mols Bjerge.

Tidsbegrænset ansættelse fra lørdag den 26. juni – søndag den 8. august 2021.

Ansøgningsfrist

Torsdag den 1. april 2021. Samtaler i uge 15. Skriftlig ansøgning vedhæftet CV, eksamensbeviser og referencer sendes pr. mail til formidlingskoordinator Kristian Herget på Obfuscated Email.

Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at ringe til Kristian Herget på mobil: 3052 3253.

 

VIL DU VIDE MERE?

Spørgsmål om stillingen kan rettes til nationalparkchef Birgitte Lamp på mobil 21 13 75 49 og friluftsmedarbejder Kristian Herget på mobil 30 52 32 53.