Nationalparken understøtter den lokale erhvervsudvikling

undefined

Flere og flere lokale virksomheder benytter Nationalparkens mange tilbud

Det er muligt for virksomheder at få tilladelse til brug af nationalparkens logo. Flere virksomheder arbejder i dag aktivt med logoet, og Nationalparken fortsætter med at udvikle rammerne om dette tilbud i takt med de erfaringer, som vi gør os. Læs om logoet her.

På turistområdet kan lokale virksomheder med frontperonale (der er i direkte kontakt med besøgende i området) deltage gratis i Nationalparkens Serviceuddannelse. 

Det er for virksomheder både i og omkring nationalparken. Læs om Nationalparkens Serviceuddannelse her.

Efter endt uddannelse er virksomhederne nationalparkværter – og de indgår i et netværk, der i dag tæller ca. 30 lokale virksomheder med indgående kendskab til nationalparken, landskabet og naturen, lokale seværdigheder, god værtsskabsservice og storytelling samt mersalg på god gæsteservice. Læs om netværket her.

Nationalparken er fortsat i en proces, hvor vi skridt for skridt søger at afdække mulighederne for som nationalpark at være vækstgenerator for det lokale erhvervsliv.

Med det nyeste projekt, Nationalparken på spisekortet, tager vi hul på at arbejde med lokale fødevarer blandt andet ved at skabe kontakt mellem virksomheder.