Oplev med vores certificerede partnervirksomheder

Mange tilbud i Nationalparken er blevet til i et tæt samarbejde med lokale erhvervsvirksomheder, som er certificerede partnervirksomheder på baggrund af et tredages kompetenceforløb om nationalparken og nationalparkværtsskab

Bag til Nature - mad to go

Bag to Nature er et to go-koncenpt, som flere af Nationalparkens partnervirksomheder tilbyder. Hos dem kan du købe din madpakke til naturen - og nyde den derude, hvor den er allerskønnest. 

Nationalparken støtter det lokale erhvervsliv - og håber, at lokale, gæster og turister tager Bag to Nature til sig.

Posen er produceret bæredygtigt - og afløser den pose, der ellers ville blive anvendt. Brug den til at tage skrald med hjem - som ægte friluftsfolk gør det.

Find forhandlere her

Find din egen guide

Book din helt egen lokale guide til din tur.

Hvis du planlægger en tur med flere deltagere og har brug for en dygtig guide, kan en af Nationalparkens dygtige partnervirksomheder helt sikkert hjælpe dig. 

Ring eller send dem en mail - og få et tilbud.

Du finder dem her

Bookbare naturoplevelser

Book dine naturoplevelser hos Nationalparken og vores certificerede partnere, der alle har stort kendskab til landskabet, naturen, friluftsliv og kulturhistorie. 

Der er oplevelser for dig i vandresko, familien på tur, vandhunde, til hest, dem på mountainbike, madører og naturentusiaster.

Book dine oplevelser her