Nationalparken er klar med sommeraktiviteter for børn

04-07-2022

Onsdage i sommerferien arrangerer Nationalpark Mols Bjerge oplevelser for børn i Strandhuset ved Kalø Slotruin.

Nu hvor klokken har ringet ud til sommerferie for skolebørnene, så håber Nationalpark Mols Bjerge at kunne trække børn og deres familier til Strandhuset.

Her vil der seks onsdage i sommerferien være forskellige aktiviteter for store og små børn i haven og i området omkring Strandhuset. Der skal eksempelvis bygges drager og ledes efter insekter i skoven.

Det nye tiltag skal få flere børn til at gå på opdagelse i naturen i deres sommerferie og ikke mindst give børnefamilier gode oplevelser sammen. Alle oplevelserne kan findes på Nationalparkens hjemmeside og nationalparkbooking.dk, hvor man også booker sine billetter.

Sjove dyr og fængende fortællinger

Til at stå for aktiviteterne har Nationalparken skaffet biolog og naturformidler Karen M. R. Knudsen samt historiefortæller Conny Radza.

Hvor Karen M. R. Knudsen nogle onsdage eksempelvis vil tage børnene med ud og finde dyr i vandkanten og fortælle sjove facts om dyr, så vil Conny Radza underholde med sine spændende fortællinger om trolde og drager. Her skal børnene også i gang med at bruge deres hænder og bygge drager eller måske et skib.

Selvom tiltaget med aktiviteter for børn onsdage i sommerferien er nyt, så er det ikke første gang, Nationalparken bruger Strandhuset og dets omgivelser til at danne ramme om oplevelser for børn.

Også i efterårs- og vinterferien havde Nationalpark Mols Bjerge aktiviteter for børn i og omkring Strandhuset, der ligger lige der, hvor man parkerer for at komme ud til Kalø Slotsruin.

Nationalparken har planer om at opføre et besøgscenter ved siden af Strandhuset, og som led i dette, flyttede Nationalparkens sekretariat i foråret ind i Strandhuset.

Fakta

Adresse: Strandhuset ved Kalø Slotsruin, Molsvej 29, 8410 Rønde

Program:

29. juni: Trolde og træer

6. juli: Vind i sejlene

13. juli: Drabelige drager

20. juli: Bioblitz for børn

27. juli: Krible krable

3. august: Hvem bor i vandkanten?

Hver dag kl. 13.00

Billetter skal bookes senest dagen inden på www.nationalparkbooking.dk