Lige nu: Børnekonkurrence om mystik i naturen i Nationalparken

12-02-2021

Nationalpark Mols Bjerge har netop udskrevet en konkurrence for børn og deres familier for at gøre det sjovt at gå på opdagelse i naturen sammen

Vidste du, at der findes svampe, der ligner menneskeører?  

At der er frosne søer, der lyder lige som dementorerne fra Harry Potter?

Eller at der kan bo trolde i gamle træer, træstubbe og sten?

Naturen er fuld af mystik for den, der har god fantasi – og god fantasi et jo netop børnenes speciale.

Derfor udlover Nationalpark Mols Bjerge nu en præmie til den, der gør det mærkeligste fund i naturen i Nationalpark Mols Bjerge.

Det kan for eksempel være ansigter i sten, nisseskæg på en træskub, en lydoptagelse af en trold eller noget helt andet, som ingen andre børn har opdaget.

Børn og deres familier skal bare sende deres foto, tegning, film eller historie digitalt til Nationalparken Mols Bjerge på Obfuscated Email inden 15.marts – så er man med i konkurrencen.

Alle børn og unge under 18 år kan deltage i konkurrencen – bare de lover at have det rigtigt sjovt, mens de leder efter mystikken i naturen, forlyder det fra Nationalparken.

Væk den indre naturdetektiv

Så nu gælder det om at finde ens indre naturdetektiv frem og huske at tage den gode fantasi med, når man går på opdagelse i naturen.

Den, der finder det allermærkeligste, får en præmie med masser af friluftsting til at tilbringe mange gode timer i naturen.

De ansatte på Jagtslottet, hvor Nationalpark Mols Bjerge har til huse, har fortalt, at de går og pønser på at lave en lille udstilling med alt det indsendte.

Formålet med konkurrencen er at gøre det sjovere at tage ud i naturen i februar og marts måned.