Oplev: Sig godnat ude i naturen

24-09-2020

Nationalpark Mols Bjerge tilbyder overnatning i det fri med fælles lejr, skumfiduser og cowboy-kaffe hos Karpenhøj Naturcenter i Mols Bjerge

Rigtig mange mennesker ligger varmt og trygt med øjnene rettet mod stjernehimlen, når det landsdækkende partnerskab Vores Natur holder ”Nat i Naturen” midt i oktober.

Nationalpark Mols Bjerge sørger for, at der også i nationalparken er mulighed for at falde i søvn til naturens nattelyde.

Det sker med Nat i Naturen lørdag 17. oktober hos Karpenhøj Naturcenter med telt, shelter, hængekøje og bivuak, fælles aftensmad over bål, træsnitte, skumfiduser og pandekager samt en helt magisk mørkevandring.

Nat i naturen bookes på nationalparkbooking.dk – og det er først-til-mølle.

Sov i hængekøje eller telt

Arrangementet er for de mennesker, der gerne vil udfordres lidt og prøve at sove ude på et tidspunkt, hvor mange tror, sæsonen for udeliv er ovre. Denne nat kan man få oplevelsen under gode og trygge forhold sammen med friluftsspecialister på Karpenhøj Naturcenter i Mols Bjerge.

Nat i Naturen begynder kl. 15 og fortsætter indtil næste morgen, hvor der er fælles morgenmad tilberedt over knitrende bål.

Der er ingen hotel-Ritz-luksus, men gør-det-selv med lejrslagning i telt, shelter, hængekøjer eller bivuak, som man selv bygger under kyndig vejledning. I det hele taget er man hele tiden flankeret af toptrænede friluftsfolk, der elsker livet ude.

Høre nattens lyde

Madlavningen over aftensbålet er altid en god proces, og den vil helt sikkert overraske, for maden er ret delikat.

Alle hjælper hinanden med at kokkerere over det rød-orange bål i mørket, selvfølgelig med kyndig vejledning fra Karpenhøjs instruktører.

Om aftenen er det hygge med snitteaktiviteter, skumfiduser og pandekager, og en mørketur i efterårsnatten for dem der har lyst.

Men allerbedst er nattens lyde uden for bålets lyskrans, mørkevandringen, hvor øjnene vænner sig til det sorte, og natten med et overraskende magisk lydtæppe.

FAKTA

Tidspunkt: Lørdag 17. oktober kl. 15 - søndag morgen efter morgenmaden

Adresse: Karpenhøj Naturcenter,Dragsmurvej 12, 8420 Knebel

Medbring: Sovepose og liggeunderlag

Pris 250 kr. for voksne, børn u. 15 år 125 kr.  

Book på nationalparkbooking.dk