Oplevelse: Snorkeldyk for begyndere i nationalparken

06-06-2019

Få basal undervandstræning, inden du tager ud på en rigtig snorkeltur i Nationalpark Mols Bjerges havområder

Hvis du er uøvet og har lyst til at tage med på en af de spændende snorkelture i Nationalpark Mols Bjerge, har du mulighed for både at snorkle og samtidig at lære nogle af de basale færdigheder.

Det foregår ved undervandsstien ved Fuglsø Strand.

Under kyndig vejledning af en af nationalparkens instruktører kan du øve dine svømmeevner og træne din vejrtrækning og balance.

Fitness under vand

Der laves fitness under vandet på en undervandsbane, svømmes og snorkeldykkes. Hvis manikke tidligere har snorkeldykket, er dette turen, hvor der startes helt fra bunden.

Tag med os ud fra Fuglsø Strand til undervandsstien, hvor vi prøver kræfter med de forskellige redskaber.

Her får man mulighed for at øve svømmeevner, træne vejrtrækning og måske udfordre sit mod og svømme igennem røret – eller tage et spil kryds og bolle på fire meter vand.

Man kan naturligvis også nøjes med at svømme en tur og med snorkel og maske nyde det smukke stenrev og rige liv under vandet.

Du kan låne en dragt

Der er mulighed for at låne dragter, snorkel, maske og svømmefødder på stedet.

Børn skal være sammen med en voksen.

Der tages forbehold for vejret, som kan gøre det nødvendigt at vælge et andet dykkermål.

Der sendes besked på mail og sms, så hav din mobil på dig. Nogle gange gives der besked med bare en times varsel.

Tidspunkter:

-   Torsdag 20. juni kl. 19

-   Torsdag 1. august kl. 13.00

Varighed: 2½ time

Pris: Voksen 100 kr., barn u. 15 år 50 kr.

Mødested: Fuglsø Strand – for enden af Fuglsøvig Strandvej

Antal: Der er plads til 16 deltagere – Først-til-mølle