Oplevelse: En dag til søs ad historisk rute

27-06-2019

Nyd en hel dag med saltvand og måger ombord på det gode skib Skødshoved på en sejlrute, skibet også sejlede for 100 år siden

Saltvand, havfugle og endeløse kyster på en rundtur fra Ebeltoft, sønden om Mols og Helgenæs og helt til Kalø.

Sæler, Helgenæs, Mols, kig søkøbstad, de danske bjerge, klinterne, Sletterhage fyr, Skødshoved havn og Kalø slotsruin.

Der er så meget at kigge på ombord på veteranskibet Skødshoved på denne lange sejltur fra Ebeltoft til Kalø.

Skødshoved sejler turen fire gange denne sommer.

Sæt dig og nyd det

Det historiske veteranskib Skødshoved er ladet med en særlig stemning af hygge, kulturhistorie, havvand, tjære og gammelt træværk.

Du kan stå ved rælingen og fotografere, eller du kan sætte dig på lukafets tag og mærke vandets krusninger, dufte havet, tage udsigten ind og nyde livet på den smukke tur.

Tag madkurven med og nyd din frokost på undervejs.

Du kan købe øl og vand på skibet, men må også gerne medbringe selv.

Husk varmt tøj – det kan være overraskende køligt på havet.

BOOK DIN TUR HER

Køb din billet på Nationalpark Outdoor - klik her

Afgange fra Ebeltoft, Stockflethsvej 12, 8400 Ebeltoft:

• Søndag 7. juli kl. 10-16
  • Søndag 21. juli 10-16
  • Søndag 4. august kl. 10-16

Afgang fra Nappedam lystbådehavn, Molsvej 33, 8410 Rønde:

• Søndag 28. juli kl. 10-16

På denne tur skal du være opmærksom på, at du ender et andet sted, end hvor skibet stævnede ud

Du kan tage bus nr. 123 retur til Ebeltoft eller Kalø

Booking senest 24 timer før start