Nye handicapfaciliteter på Bogens Strand

03-07-2019

I Nationalpark Mols Bjerge har børn og voksne med et handicap nu fået det lettere med en handicapvenlig badebro og et slæbested

Bogens Strand ligger indbydende i Ebeltoft Vig med et venligt temperament, der gør stranden velegnet til hele familien.

Nu finder handicappede også gode faciliteter på stranden.

Der er nemlig netop etableret et nyt anlæg med en 30 meter lang handicapvenlig badebro med et slæbested til mindre joller.

Tage ud på fisketur

Slæbestedet er støbt umiddelbart ved siden af broen.

Det er beregnet for mindre joller, hvis man for eksempel gerne vil ud på en fisketur eller bare gerne sejle en tur ud på vigen.

Adgangsvejen ned til broen og slæbestedet er blevet forstærket med stabilgrus, så man både kan køre derned med en bil og en kørestol.

Anlægget ligger ved p-pladsen, hvor der i forvejen er et handicaptoilet og parkering for handicappede.

Man kan også sidde

Det er lokale kræfter samlet i foreningen ”Den tilgængelige badebro på Mols”, som i samarbejde med Naturstyrelsen, Syddjurs Kommune og Nationalpark Mols Bjerge har skabt den nye mulighed for at komme til og i vandet ved Bogens Strand.

Der er også borde-/bænkesæt på p-pladsen.