Nationalpark Mols Bjerge søger guider til sommeren 2019

22-03-2019

Nationalparken søger seks timelønnede formidlingsildsjæle til at guide ved Kalø Slotsruin, Besøgscenter Øvre Strandkær og Blue Lounge ved Vibæk Strand.

De tre lokaliteter ønskes bemandet syv timer dagligt alle ugens dage i perioden lørdag den 29. juni – søndag den 11. august 2019.

Der er således tale om en tidsbegrænset ansættelse med arbejdssted på de tre lokaliteter i Nationalpark Mols Bjerge.

Vagterne fordeles imellem to personer pr. lokalitet, svarende til ca. 24 timer om ugen pr. person.

Give gode oplevelser

Nationalparken ønsker at give de mange fastboende og gæster en god og lærerig oplevelse, når de besøger en af vores formidlingsstationer.

Derfor skal de seks nationalparkguider formidle naturen og kulturhistorien i området.

Desuden skal de kunne formidle om mere generelle forhold som nationalparkens status og indhold samt arrangementer i området mv.

Derfor holder nationalparksekretariatet faglige introduktionsdage som er en del af ansættelsen.

Din profil

Til at løse opgaven i sommeren 2019 søger nationalparken udadvendte, positive og glade personer med evnen til at formidle – gerne med erfaringer fra lignende levende formidlingsopgaver med stor publikumskontakt.

Gode sprogkundskaber er en fordel.

Der forventes en solid faglig basisviden inden for natur- og kulturhistorie.

Der er tale om tidsbegrænset timelønnede ansættelsesforhold

Arbejdsgiver: Nationalpark Mols Bjerge, Jagtslottet, Grenåvej 12, 8410 Rønde

Ansøgningsfrist: Mandag den 15. april 2019

Samtaler i uge 17