Klædt på til et travlt efterår i Nationalpark Mols Bjerge!

16-09-2011
Nyhed Naturstyrelsen Natur Nationalparker Generel information Nationalparkforside NP-Mols Også vises på NST Kronjylland

Sekretariatet er trukket i arbejdstøjet efter sommeren, og ser frem til et travlt efterår, der primært byder på udsendelse af Nationalpark Mols Bjerges planforslag i en 3 måneders høringsperiode med opfølgende borger‐ og informationsmøder. Høringsperioden starter onsdag d. 14. september.
Desuden er Nationalparken aktiv på årets Ebelfestival i Ebeltoft, til Barda træf ved Kalø samt deltager i årets EUROPARC konference i Tyskland. Sideløbende med disse aktiviteter vil sekretariatet fortsat arbejde med udadvendte formid‐lingsopgaver såsom filmklip og nyheder på hjemmesiden, pressemeddelelser, nyhedsbreve og Nationalparkoplæg for foreningsliv, skoler m.fl.
De 4 udflugtsfoldere om Nationalparkens natur, kultur, geologi og friluftsliv genoptrykkes nu i 3. oplag. Mere end 10.000 besøgende ved Nationalparkens tre sommerformidlingsstationer har ganske simpelt tømt lagrene!