Nationalpark Mols Bjerge Orienterer om borgermøder og Ebelfestival 2011

22-11-2011
Nyhed Naturstyrelsen Natur Nationalparker Generel information Nationalparkforside NP-Mols

Ca. 120 interesserede borgere og repræsentanter for interesseorganisationer har deltaget i Nationalparkens 4 offentlige høringsmøder i oktober. Nationalparkens formidlingsstand på årets Ebelfestival blev som tidligere nævnt besøgt af mere end 2.000 mennesker. Dertil kom et fortrinligt samarbejde og fin dialog med de deltagende aktører fra Formidlingspartnerskabet, Ebelfestivalen m.fl.

Vandreudstilling
Plancheudstillingen om Nationalparkens 25 handlingsforslag er nu flyttet til Rådhuset i Ebeltoft, hvor den kan ses frem til 7. december Vi håber udstillingen fortsat kan motivere til interesse og aktiv deltagelse i den offentlige høring.

Status
Opsummeret er vi rigtig glade for de mange konstruktive forslag, vi har modtaget! Skulle der være borgere eller organisationer, som endnu ikke har afsendt forslag, men har noget på hjerte, vil vi fortsat opfordre alle til at gribe pen og taster. Høringsforslag kan indtil 7. december sendes til Nationalpark Mols Bjerge, Sekretariatet, Grenaavej 12, 8410 Rønde eller pr. mail til