Nationalpark Mols Bjerge rækker ud!

08-03-2011
Nyhed Naturstyrelsen Natur Nationalparker Generel information Borgere Danmark Nationalparkforside NP-Mols Også vises på NST Kronjylland

Book en nationalparkrepræsentant eller tilmeld dig nyhedsbrev. Mulighederne for indsigt forbedres nu i Nationalpark Mols Bjerge.

Projekt- og formidlingskonsulent Bo Skaarup tager velvilligt ud til skoler, foreninger og interessegrupper for at fortælle om planprocessen og baggrunden for udpegningen af Nationalpark Mols Bjerge. Tilbuddet om at drage ud til større forsamlinger i Syddjurs Kommune er ment som en udstrakt hånd til borgere, unge som gamle, som ønsker større indsigt i, hvor langt Nationalparkarbejdet er nået, hvad området frembyder af kvaliteter, og hvad man som borger kan forvente sig af Nationalparkens arbejde fremover.

"Selvom vi på Nationalparksekretariatet bestræber os meget på at lægge alle bestyrelsesreferater, undersøgelsesresultater og meget baggrundsmateriale ud på nationalparkens hjemmeside, må vi også erkende, at mange borgere efterlyser større indsigt i, hvor langt Nationalparken er nået, og hvad man kan forvente af fremtiden", siger Bo Skaarup som samtidig oplyser, at man fremover kan booke ham som oplægsholder gennem nationalparksekretariatets kontor på Kalø Jagtslot.

Og ønsker man blot at holde sig bedre orienteret hjemmefra, er der også hjælp på vej. Nationalparken har netop lanceret et nyt nyhedsbrev på hjemmesiden www.nationalparkmolsbjerge.dk , som opfordrer alle interesserede til at holde sig ajour og følge sekretariatets arbejde på tætteste hold.

"Dialogen er vigtig, og kan vi med de nye initiativer skabe endnu større indsigt og forståelse for processen omkring Nationalparkens tilblivelse, er meget opnået" siger Bo Skaarup, som glæder sig til at modtage de første opfodringer til at aflægge visit blandt kommunens skoler, foreninger m.fl.

Projekt- og formidlingskonsulent Bo Skaarup kan bookes på telefon 72170714 eller pr. mail på , og det koster ikke noget!