Ansættelse af sekretariatsleder for Nationalpark Mols Bjerge

24-02-2010
Nyhed Natur Nationalparker Artikel Borgere NP-Mols

Mika Leth Pedersen Bestyrelsen for Nationalpark Mols Bjerge har indgået aftale med Mika Leth Pedersen om ansættelse som sekretariatsleder.

Mika Leth Pedersen er blevet udvalgt blandt en stor ansøgergruppe med mange og gode forudsætninger for at støtte bestyrelsen i arbejdet frem mod en unik nationalpark.

Mika Leth Pedersen der er 50 år gammel, kommer fra Fuglsø og beklæder en stilling i Syddjurs Kommune som chef for plan, udvikling og kultur.
Mika Leth Pedersen har en naturvidenskabelig uddannelse inden for bl.a. geografi og miljø.

Stillingen som sekretariatsleder besættes pr. 1. april 2010.

Besættelsen af sekretariatslederstillingen har været en af bestyrelsens første vigtige opgaver, og arbejdet går nu videre med nedsættelse af Nationalparkrådet. Bestyrelsen, nationalparkrådet og sekretariatet skal  udarbejde en Nationalparkplan, visende vejen frem for de næste 6-20-30 år.

Ønskes yderligere information kan Mika Leth Pedersen kontaktes på telefon 29617485 eller Formand for Nationalpark Mols Bjerge Erling Post på 41318511

Med venlig hilsen Elring Post