Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Undervisning

På denne side finder du en samling af undervisningsforløb specielt i Nationalpark Mols Bjerge. Tilbuddene kan bruges til undervisning i mange af skolens fag og der er lagt vægt på, at eleverne kommer ud og oplever naturen og kulturen i området. Undervisningen er knyttet op til folkeskolens faglige mål.

Læs mere om undervisningsforløb

9 - Undervisning Kunsten At Forske - Foto Nicole Wolter

Til lærere

Hvad finder du her på denne hjemmeside? 

Min Nationalpark  er en samling af undervisningsforløb specielt i Nationalpark Mols Bjerge. Tilbuddene kan bruges til undervisning i mange af skolens fag og der er lagt vægt på, at eleverne kommer ud og oplever naturen og kulturen i området. Undervisningen er knyttet op til folkeskolens faglige mål.

Hvad kan du som lærer bruge denne hjemmeside til? 

Siden gør det let og spændende at undervise i og om nationalparken, fordi du kan finde en samling af undervisningsforløb, som er specielt for dette område. Det gøre det nemt at finde inspiration og ideer både hvis du er lokal lærere eller hvis du er lærer for en lejrskole.

Hvad er formålet? 

Formålet er, at lokale skoleelever får større kendskab til og viden om nationalparken og derned stolthed over at bo i netop dette område. Det er endvidere et mål, at lærere og elever i resten af Danmark vil få glæde af tilbuddene, suppleret med særlige tilbud til lejrskoler.

Hvem står bag? 

Undervisningstilbuddene er udviklet i et samarbejde mellem en række lokale institutioner, skolefolk og andre samarbejdspartnere i området.

Lejrskole i Nationalpark Mols Bjerge

Hvorfor ikke tage klassen med på en lejrskoletur i nationalparken, så ungerne kan lære den danske natur og kulturhistorie at kende?

Find færdige pakker af lejrskoletilbud. Pakken omfatter overnatning, transport i forløbet, aktiviteter og ofte mad. Det er angivet i hvert tilfælde hvad vi sørger for og hvad du selv skal sørge for. NB! i de fleste tilfælde kan pakken varieres, hvis du har andre ønsker.

Lejrskole i Nationalpark Mols Bjerge

Strandliv 3_Nicole Wolter