Deltag i Nationalpark Hiking

Nationalpark Hiking er en vandreevent over tre dage i Nationalpark Mols Bjerge med fokus på naturoplevelser, fællesskab og friluftsliv i den store teltlejr midt i bjergene

Vi kalder det for vandring på 1. klasse, hvor vores guider sørger for alt.

På dette guidede vandreophold i Nationalpark Mols Bjerge vil de stedkendte og lokale guider føre dig gennem weekendens program med smil og overskud.

Du vil blive guidet gennem Mols Bjerges unikke landskab og natur med masser af tid til ro, fordybelse og naturoplevelser på vores tre dages lange vandring i det smukke, kuperede terræn.

Du vil få masser af informationer om Mols Bjerge og opleve det sjove fællesskab med de øvrige deltagere.

Alle måltider er lavet af en lokal restaurant og serveres midt i naturen.

Vi sørger for tansport af bagagen og har en stor teltlejr klar til jer når I ankommer.

Vandreturen arrangeres af Ebeltoft Outdoor for Nationalpark Mols Bjerge. Virksomheden er en af Nationalparkens partnervirksomheder i Nationalparkens Servicenetværk.

På med smilet og rygsækken - vi glæder os til at vise dig Mols Bjerge.