Nationalparken med i samarbejde om mødeturisme

01-02-2017

Landskabet og naturen skal give endnu bedre møder og gøre mødegæster til turister

Landskabet og naturen i Nationalparken er unik, og det kan mødestederne i og omkring Nationalparken kunne bruge i deres bestræbelser på at tiltrække mødegæster og lave særlige mødeprodukter.

Mødestederne på Djursland er gået sammen om at kombinere møder med Djurslands særlige natur, og Nationalpark Mols Bjerge deltager i samarbejdet.

Destination Djursland er gået forrest for at gøre projektet til virkelighed.

"Vi har hvert år rigtig mange mødeturister på Djursland, hvilket vi er utrolig glade for, men vi kan også fornemme, at disse turister ikke når at opleve så meget andet end det mødested, hvor de er til møde," siger turismedirektør for Destination Djurs, Flemming Rasmussen.

Deltagerne

I samarbejde med en gruppe af overnatnings- og oplevelsessteder har Destination Djursland sammensat en lang række forslag målrettet mødegæster, der i højere grad vil kombinere ude og inde i forbindelse med mødeaktiviteter eller bleisure turisme.

Samarbejdet involverer både overnatnings- og oplevelsessteder.

Ud over Nationalpark Mols Bjerge deltager følgende deltagere:

• Dronningens Ferieby
  • Fuglsøcentret