Kom til møde om friluftsliv og erhverv i forbindelse med ny nationalparkplan

10-05-2017

Nationalpark Mols Bjerge holder offentligt møde om friluftsliv og erhverv som led i offentlighedsfasen for Forslag til Nationalparkplan for 2018-2024

Hvad vil Nationalpark Mols Bjerge arbejde med i de næste seks år?

Kan lystfiskere, mountainbikerne, kiterne og vandrere se frem til bedre faciliteter?

Vil der blive bedre mulighed for outdoor-aktiviteter?

Kommer lokale fødevarer til at spille en større rolle i nationalparkens arbejde?

Hvad vil der ske inden for turisme?

Disse spørgsmål og mange flere er der mulighed for at få besvaret på et offentligt møde, der taget afsæt i Forslag til Nationalparkplan 2018-24, der netop nu er i offentlig høring frem til 6. juni i år.

Mødet finder sted mandag 22. maj 2017 kl 19-21 på Jagtslottet, Grenåvej 12, 8410 Rønde.

Friluftsliv og erhverv

Det er friluftsliv og erhvervsemner, der er fokus på dette møde, hvor Nationalparkens sekretariat vil gennemgå planforslaget.

Der tages udgangspunkt i planforslagets handleplan og de af de 16 konkrete indsatsområder, der netop vedrører friluftliv og erhverv.

Der bliver god mulighed for at stille spørgsmål og debattere.

Er et langt forløb

Arbejdet hen imod det forslag til nationalparkplan, der lige nu er i høring, er foregået i fællesskab med de mennesker, der bor og arbejder i og omkring Nationalparken.

Der har hen over sommeren 2016 været en offentlighedsfase med seks offentlige møder, hvor der var mulighed for at høre om planerne og at komme med indspark til fremtidens nationalpark.

Det resulterede i 161 forslag, der har haft betydning i udformningen af planens indhold.