Er du klar til Nationalpark Outdoor Festival?

15-08-2017

Der er rig mulighed for at deltage i outdooraktiviteter, gå på opdagelse i Ebeltoft, der sprudler af liv, eller at lade dig lokke af dufte og smage i dagene 25. til 27. august

Har du lyst til at prøve stand up paddle?

Eller er du fascineret af rulleski, hundeslædekørsel eller undervandsjagt?

Vil du med på Nationalpark Mols Bjerge Hike, Ebelløbet eller på guidet løbetur i Mols Bjerge?

Eller er du mere til en rolig forfattervandring med anmelderroste og lokale Josefine Klougart?

Eller måske du vil nyde flamengo eller excentriske klassiske musikere på The Island, der er en flydende scene?

Event folder sig ud

Alt det - og meget, meget mere - har du mulighed for at opleve på Nationalpark Outdoor Festival hen over weekenden 25. til 27. august.

Her har en lang række lokale virksomheder med Ebeltoft Outdoor i spidsen, lokale foreninger og ildsjæle, Syddjurs Kommune, Museum Østjylland og Nationalpark Mols Bjerge sammen skabt en ny event, der folder sig ud i Ebeltoft og hele Nationalparken.

Ud over outdoorliv er der samtidig Outdoor Foodfestival med noget til maven efter de fysiske udfordringer eller bare en hyggelig dag.

Tilmeld dig nu

Mange af aktiviteterne er er meget populære, og andre igen kræver tilmelding, så det er en rigtig god ide, at gå ind på den hjemmeside, der er lavet til begivenheden.

outdoorfestival.dk kan du finde beskrivelser af hele Nationalpark Outdoor Festivalen, aktiviteterne, Food Festivalen og praktiske oplysninger om deltagelse og tilmelding.

Mad på bordet

Den historiske Maltfabrikken i Ebeltoft, hvorfra der i tidernes morgen blev leveret malt til de danske bryggerier, leverer i festivalweekenden lokale fødevareoplevelser.

Her er et hav af madboder, lokale grønthandlere, åbne køkkener og meget mere.

Her vil en flok foodies gerne inspirere lokale mad-entusiaster, levere madunderholdning og tilbyde et bredt udvalg af forskellige retter.

I spidsen for arrangementet er en gruppe unge entusiaster og Molbordet, der i fællesskab får gryderne i kog og panderne til at svinge.

Sov sød på stranden

Der er også en helt særlig mulighed for at overnatte i området.

Unikt er i denne weekend Nationalpark Outdoor Camp, der er for større grupper, der ønsker at være tæt på centrum af de mange aktiviteter.

Campen ligger på et stort åbent areal tæt på Fregatten Jylland, Maltfabrikken og dermed Ebeltoft centrum.

Her kan grupper af deltagere få en unik mulighed for at slå telt op og benytte områdets toiletter efter tilmelding og betaling på outdoorfestival.dk.