Vinder fundet i arkitektkonkurrence om Nationalparkens velkomstcenter

29-11-2016

Nationalparken inviterer til en reception med præsentation af projektet på KulturHotellet i Rønde

Fem arkitektfirmaer, blandt 34 ansøgninger fra ind- og udland, blev i foråret udvalgt til at deltage i en arkitektkonkurrence udskrevet af bestyrelsen for Nationalpark Mols Bjerge om opførelsen af et velkomstcenter i forbindelse med p-pladsen for Kalø Slotsruin.

Nu har juryen valgt et vinderprojekt i arkitektkonkurrencen.

Derfor inviterer bestyrelsen for Nationalparken til en reception torsdag 8. december kl. 16 - ca. 17.30 på KulturHotellet, Hovedgaden 10, 8410 Rønde.

Her vil man på første parket få en detaljeret præsentation af det velkomstcenter, som har vundet arkitektkonkurrencen. 

Kig på første parket

Så hvis man er nysgerrig på planerne for velkomstcentret, er det nu, man har mulighed for at få en gennemgang af projektet og høre om tankerne bag centret fra nogle af de helt centrale personer.

Det er nemlig arkitektfirmaet bag det vindende forslag, der selv præsenterer deres vinderprojekt.

Man kan således vente sig en spændende og oplysende eftermiddag i selskab med arkitektfirmaet bag vinderprojektet.

Efter præsentationen byder Nationalpark Mols Bjerge på en forfriskning i Teatercaféen i KulturHotellet.

Først 200 samarbejdspartnere

Før receptionen er der kl. 14-15.30 et arrangement for de mange borgere, foreninger og institutioner, som nationalparken på den ene eller anden måde har samarbejde eller relationer til.

Salen fyldes altså først af eksempelvis frivillige, som Nationalparken arbejder tæt sammen med, borgere, som har udført projekter med nationalparken eller på anden vis deltaget i nationalparkens arbejde, og de lokale virksomheder i Nationalparkens virksomhedsnetværk.

Herefter er der en halv time til at få tømt salen og fyldt den igen, så flest mulige mennesker i lokalområdet kan høre om vinderprojektet.

Alle fem indsendte arkitektforslag er under begge arrangementer udstillet, så deltagerne kan se de forskellige bud på, hvordan Nationalparkens velkomstcenter er blevet tænkt af hvert af de deltagende arkitektfirmaer.