Stort orienteringsløb i Nationalpark Mols Bjerge i påsken 2015

17-12-2014
Det er populært at løbe i Nationalpark Mols Bjerge. Her er det Vinter Ultra Mols Bjerge. Foto: VUMB.

Orienteringsgruppen Pan Aarhus har kompasnålen rettet mod Nationalpark Mols Bjerge.

De mange orienteringsløbere i det traditionsrige påskeløb vil i år afslutte deres orienteringsløb ved at passere igennem Nationalparkens målportal.

Startskuddet til Påskeløb 2015 lyder nemlig i år i Nationalparken.

Nationalparkbestyrelsen har besluttet at give et sponsorat på 50.000 kr. til løbet, der har et budget på over 600.000 kr.

Det er en stor begivenhed med ca. 1.500 deltagere - og i alt 2.000 gæster fra nær og fjern. Løbet foregår 2. til 4. april 2015. Det er således et tredages løb med to etaper i Mols Bjerge og en etape ved Ørnbjerg Mølle.

Påskeløb 2015 er et familieløb med deltagerne med stor aldersspredning - typisk fra fem til 80 år.

Under påskeløbet går sportslige udfordringer og naturoplevelser hånd i hånd, og de mange deltagere og deres familier får mulighed for at opleve, hvad Nationalparken kan tilbyde.