Se nattens flyvende væsener

11-07-2014

En af Nationalpark Mols Bjerges guider tilbyder en gratis guidet nattetur til lyslokketavlen hos Molslaboratoriet i Nationalpark Mols Bjerge

Nattens sommerfugle kan have overraskende smukke farver. De kan være sjovt kamufleret som for eksempel en birkekvist, og de kan være både meget små eller enorme.

Tirsdag aften 15. juli fra kl. 23 tager nationalparkguide Mathias Groth Skytte alle interesserede mennesker med på en forunderlig tur ud i natten.

Her er der mulighed for at opleve disse nattens flyvende væsener, som vi ellers aldrig ser.

Lyslokning i natten

Arrangementet foregår ved lyslokketavlen på Molslaboratoriet i Mols Bjerge.

Her tiltrækker det kraftige lys i den mørke nat de flyvende væsener, så alle deltagere på turen kan studere dem tæt på.

Nationalparkguiden fortæller om natsværmerne, og der er bænke og borde, hvor alle frit kan slå sig ned for at få en kop kaffe fra termokanden – eller en medbagt sodavand.

Let at deltage

Interesserede kan bare møde op – uden forudgående tilmelding.

Det er gratis at deltage.

Flere oplysninger hos Mathias Groth Skytte på telefon 30 61 56 68 og mail .