Naturens Dag med istidslandskab, friske brombær og bålpandekager

09-09-2014

Søndag 14. september inviterer Naturcenter Syddjurs, Danmarks Naturfredningsforening Syddjur og Natur og Ungdom Mols Bjerge til Naturens Dag midt i Nationalpark Mols Bjerge

Der er smæk på programmet, når Naturens Dag løber af stablen søndag 14. september over hele landet.

Hos Naturcenter Syddjurs midt i Nationalpark Mols Bjerge er der aktiviteter hele dagen.

Der er guidede ture i nationalparken, hvor deltagerne ved hjælp af sanserne skal på eventyr i skoven og lære om skovens dyr.

Der er også en guidet geologitur til en lille naturperle. Her begynder deltagerne med at se Naturcentrets nye geologiudstilling, og skal derefter ud for at opleve istidslandskabet i Mols Bjerge.

På egen hånd er der også muligheder. Alle, der har lyst, kan også prøve at finde vej i naturen ved hjælp af GPS’erne fra oplevelsesstationen ”På Sporet af Nationalparken”.

Der er traditionen tro tændt op i bålet, hvor man kan bage bålpandekager garneret med friske brombær og vilde æbler fundet i skoven.

Arrangementet er del af ”Naturens Dag”, hvor Friluftsrådet, Danmarks Naturfredningsforening og en lang række kommuner og lokalforeninger åbner naturen i hele landet for besøgende.

www.naturensdag.dk kan du læse mere om Naturens Dag og søge på arrangementer i nærheden eller få ideer til familiens naturoplevelser på egen hånd.