Deltag i undervandsfitness på Fuglsø Strand

30-07-2014

Kristian Herget fra Nationalpark Mols Bjerge laver en guidet tur for vandhunde ved undervandsbanen på Fuglsø Strand

Hjertet hamrer i brystet. Tør jeg mon? En dyb indånding og ned under vandet. Efter et par seje svømmetag er du foran røret på havbunden…

Der er mulighed for at træne teknik og udfordre ens mod, når friluftskoordinator Kristian Herget fra Nationalpark Mols Bjerge tilbyder undervandsfitness med snorkel og svømmefødder.

Det forgår ved undervandsbanen på Fuglsø Strand den 31. juli kl. 13-15.30.

Det koster 50 kr. at deltage., inkl. lån af udstyr.

Legesyge vandhunde

Det er Nationalparkens Kristian Herget, der hvert år lægger undervandsstien på Fuglsø Strand ud, så alle legesyge vandhunde kan have det fornøjeligt i vandet.

Han fik som 8-årig sin første snorkel på en tur til Italien med sine forældre. Det startede en livslang interesse.

På hans tur til Fuglsø Strand giver han under kyndig vejledning alle interesserede mulighed for at prøve kræfter med de udfordringer, der gemmer sig under vandet.

Kryds og bolle

Deltagerne kan blandt andet dykke ned gennem røret, spille kryds og bolle på havbunden eller svømme en tur og nyde det smukke stenrev ud for stranden

Der er mulighed for at låne dragter, snorkel, maske og svømmefødder.

Det er nødvendigt at tage forbehold for vejret.

Hvis det ikke arter sig, kan det være nødvendigt at vælge en anden strand.