Sommeraktiviteter i Nationalpark Mols Bjerge!

16-09-2011
Nyhed Naturstyrelsen Natur Nationalparker Generel information NP-Mols

Hvorfor omfatter Nationalpark Mols Bjerge en mere end 700 år gammel købstad? Hvad finder man af sjældne insekter ved Mols Laboratoriet og hvorfor er Kalø Slotsruin indpakket i plastik og stilladser?
Disse og mange andre spørgsmål besvares i perioden 27. juni til 9. august af Nationalpark Mols Bjerges nye sommerformidlere. Dagligt vil de i tidsrummet kl. 11‐16 repræsentere Nationalparken på Torvet i Ebeltoft, ved Mols Laboratoriet i Mols Bjerge og på P‐pladsen ved Kalø Slotsruin. Nationalpark Mols Bjerge står bag initiativet i tæt samarbejde med Naturstyrelsen, Mols laboratoriet og Museum Østjylland.
Det nyansatte formidlerkorps vil sommeren igennem hjælpe danske og udenlandske gæster med information og foldermateriale om Nationalparkens seværdigheder, afvikle 1 times rundvisninger og stå til rådighed for dialog omkring Nationalpark‐bekendtgørelsens indhold. Rundvisningerne starter hver dag kl. 14.
Så har du tre ledige feriedage, er der sommeren igennem mange muligheder for at komme tæt på Nationalparkens fantastiske natur‐ og kulturhistorie!
Arrangementerne er gratis og kræver ikke tilmelding.